društvene mreže

Usluga fotografiranja i snimanja.

Ako želite fotografije proizvoda, postrojenja, interijera ili eksterijera po kojima ćete se istaknuti u odnosu na konkurenciju, onda ste na pravom mjestu. Visokokvalitetni fotografski radovi temelj su svake uspješne promocije, kvalitetne web stranice ili tiskanog promotivnog materijala.

Što i kako radimo?

Bavimo se foto i video snimanjima u čemu imamo mnogo iskustva. Fotografiramo i snimamo razne manifestacije, radimo profesionalno fotografiranje proizvoda za web shop i još mnogo toga. Također u ponudi imamo fotografiranje i snimanje dronom te kasnije montažu videa.

Snimanje dronom

Bavimo se profesionalnim snimanjem fotografija i videa dronom. Posjedujemo dron DJI Mavic Air 2 koji snima u vrlo visokoj rezoluciji te nudimo mogućnost snimanja u cijeloj Hrvatskoj. Fotografiranje i snimanje dronom jamči visoku kvalitetu slike, visoku stabilnost i brzo kretanje kako bi se postigle najučinkovitije mogućnosti snimanja.

Montaža i obrada

Osim znanja i iskustva u fotografiranju i snimanju, imamo i znanje o korištenju najkvalitetnijih alata za uređivanje videa i fotografija, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti izvrsne materijale neovisno za koju namjenu ih trebate. Kontaktirajte nas i poslati ćemo Vam ponudu za slikanje i snimanje ili montažu već snimljenih video zapisa te obradu fotografija.

Zainteresirani ste za projekt?

Javite nam se