društvene mreže

Što je web dizajn?

Web dizajn je proces prikupljanja ideja i njihovog estetskog uređivanja i raspoređivanja radi postizanja određenog cilja, a to je izrada web stranice. Krajnji korisnici i njihovo što lakše snalaženje na određenoj web stranici ono je što web dizajn prvo uzima u obzir.

Što i kako radimo?

Izrađujemo internetske stranice, internet trgovine, blogove, forume, portale itd. Stranice izrađujemo pomoću CMS sustava putem kojeg je ažuriranje vrlo jednostavno i vizualno. Brinemo se da Vaša stranica bude dostupna na svim uređajima u jednakoj kvaliteti izradom responzivnog web dizajna.

Internet trgovine

Izrađujemo internet trgovine za prodaju Vaših stvari online. Putem internet trgovina pružamo potpunu uslugu od dizajna do komunikacije s agencijama za pružanje online naplate. Nakon izrade trgovine imate potpun pristup uređivanju dizajna, te pružamo sve upute za vođenje trgovine i dodavanje novih proizvoda što je vrlo jednostavno.

SEO optimizacija

Bavimo se SEO optimizacijom Vaših stranica za pretraživače. SEO služi za bolje pozicioniranje Vaše stranice na pretraživačima. Vrlo je bitno da korisnici mogu Vašu stranicu pronaći u top 10 pretraga, a mi se uvijek pobrinemo da Vaše mjesto bude na samom vrhu!

Zainteresirani ste za projekt?

Javite nam se