Web dizajn

Web dizajn

Izrađujemo internetske stranice, internet trgovine, blogove, forume, portale itd. Za vođenje stranica od strane klijenta izrađujemo stranice pomoću CMS sustava putem kojeg je ažuriranje vrlo jednostavno i vizualno bez poznavanja programiranja. Također izrađujemo stranice putem klasičnog kodiranja: html, css, js, php… Brinemo se da Vaša stranica bude dostupna na svim uređajima u jednakoj kvaliteti izradom responzivnog web dizajna.

Internet trgovina

Izrađujemo internet trgovine za prodaju Vaših stvari online. Putem internet trgovina pružamo potpunu uslugu od dizajna do komunikacije s agencijama za pružanje online naplate. Nakon izrade trgovine imate potpun pristup uređivanju dizajna, te pružamo sve upute za vođenje trgovine i dodavanje novih proizvoda što je vrlo jednostavno.

SEO optimizacija

Bavimo se SEO optimizacijom Vaših stranica za pretraživače. SEO služi za bolje pozicioniranje Vaše stranice na pretraživačima. Vrlo je bitno da korisnici mogu Vašu stranicu pronaći u top 10 pretraga, a mi se brinemo da Vaše mjesto bude na samom vrhu!